Vesting Gracht Hellevoetsluis

John wil wel een paar plaatjes schieten.

Zondag 23 oktober 2005 ben ik met Frans in de ochtend aan het karperen in de Vesting gracht als ik een telefoontje krijg van Guus Geluk. Die photoshop van ons avontuur op https://bassbuster.nl/2005/09/08/snoekbaarzen-met-mijn-zwager/ foto is dus aangekomen en hij komt vanmiddag vissen op de snoekbaars.

Het loopt nog niet naar wens in de ochtenduurtjes

Komt allemaal goed volgens Frans.

We zitten er heerlijk beneden aan de wallen van de vesting bij de witte voetgangers brug

Wat een mooie exemplaren zwemmen hier toch rond.

En hij krijgt natuurlijk gelijk. Frans kent het water hier als zijn broekzak. Om 09:39.30 de eerste en zijn tweede pakt die om 11:05.31

22.400 pond.

De jouwe komt nog wel en jawel hoor ik em zeggen. En jawel hoor alles is weer tot in de puntjes verzorgt als aas aanbieding en om 13:09.08 pak ik weer een mooie schub uit de vesting gracht. Wat een mooie vis is dit dan. Blij, blij dat ik er weer mee ben

Rustig zwemt die weer terug.

We ruimen de boel op want John heeft vangdrang na de verhalen met Martin vorige week. We gaan proberen een snoekbaars vanmiddag te strikken. Dat moet gaan lukken na de foto’s van vorige week. Nu moet ik wat goed gaan maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *