Haring Party

Dat gaat er dus wel in

Donderdagmiddag 15 juni 2017 eten we wat aan de Stammtisch van de BassBuster bij Warung Freek. Gister zijn de eerste nieuwe haringen binnen gekomen dus dat moest natuurlijk worden geproefd. Kan je vertellen dat dat in de smaek viel

Trainenen, trainen en zoeken dus. Donderdag 15 juni 2017 zijn we weer vroeg op het water en starten weer een de overkant bij Baak de Pieter en de Scheelhoek bij Stellendam. Ik denk dat dat voor de mindere goden qua boot de cruciale plekken worden om een baars of snoek te kunnen vangen in de wierbedden. Het zal daar moeten gebeuren of half water en die techniek hebben we nog steeds niet aan board. Ik zal nog ff moeten door sparen voor zo’n setje.

Ulf is er ook weer vroeg bij

Met twee boten vissen we het gehele gebied af maar er eentje foppen dat lukt niet terwijl ze er toch zijn. Het gaat steeds moeilijker worden om vis ter meting aan te bieden lijkt me zo. Dat gaan moeilijke dagen worden volgende week.

Wat er allemaal niet voor bij komt

De situatie verandert deze week niet zo veel met dat warme weer. Het zal moeilijk worden om aan de vissen te komen. Degene die al langere tijd half water vissen en op tijd een wierbed kunnen bereiken zullen dik in het voordeel zijn dan de mindere goden. Maar een prijs in de categorie grootste vis dat zal toch moeten kunnen voor ons

Guus gelooft helemaal dat het goed gaat komen

Het op het water zijn is fantastisch met dit weer. Heerlijk maar om ze aan de schubben te komen is een ander verhaal. Gelukkig heb ik nu een referentie met de Lowrance boten. Daar gaat het niet beter mee en dat is toch al weer een geruststelling. Anders zou ik me helemaal de pest pokke lopen zoeken naar wat we verkeerd doen maar we zijn denk ik op de goede weg om te gaan knallen volgende week. Het moeilijkste is om te weten waar ze zijn en ze niet te vangen. Want die je vang die trappen er een paar dagen niet in zo wijs zijn ze dan weer wel.

Tja en vinden doen we ze wel

We zijn weer wat wijzer geworden en gaan er bijtijds weer af. Op het water is het zwaar met die warmte en de vis is lui heel lui. Zal moeten gebeuren met grote shads half water en rond de wierbeddeen met spinnerbaits

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *