SponsorMediaFeestje

Vandaag dinsdag 28 juni 2016 zijn we er vroeg bij op het terrein van het Dok in Hellevoetsluis. Het zenuwcentrum waar de WPC is neer gestreken. De kayakerts, streetfischers en boten worden van hieruit gecoördineerd. We bekijken de boot die voor de winnaars zal zijn dit jaar en hij is nog mooier of moet ik zeggen geschikter voor Nederlands gebruik in de Delta.

TUESDAY 28th JUNE

09:00     Invitational Captain’s briefing & Competitors’ Event Box handed, Droogdok

10:15 – 12:00 & 15:00 – 17:00

BOAT & KAYAK Competitors Registration/initial Boat check, Droogdok/Marina Hellevoetsluis

10:00 – 12:30       Invitational Boat Competition Session 1                

13:30 – 16:00      Invitational Boat Competition Session 2                 

By 17:00 latest     Full event equipment packs to be returned to event HQ, Droogdok

19:30 – late   Boat pre event party “Captains’ dinner”

Ik heb afgesproken met Mirabel om negen uur op het Dok terrein voor de Captains Meating voor vandaag. We zijn aan de beurt na de Kayakers. Het is de bedoeling met de sponsors en media een ochtend sessie te vissen en eventueel ook een middag sessie. Gaat je sponsor niet mee dan wordt je ingedeeld en krijg je een gegadigde aangewezen. Armand en Leo Blok kunnen niet. Druk, druk, druk hebben ze het Armand komt wel morgen naar de vlaggen parade en Leo moet de krant het Groot Hellevoet vandaag klaar krijgen. Zodoende gaat er met mij een Russische Camera ploeg mee aan board maar omdat het Russische Team nog niet is aangekomen wordt dat gecanceld op het laatste moment.

Mathias Holgersson kan weer lachen.

Daar heb je ook de Zweed Mathias die weer vrolijk is. Die kwam ik zondag avond tegen in de Cape Helius Haven toen ik op visite was bij Ulm Stürmer, Robin Grompe en Christian Wieneke. Die had zijn MinnKota aan bonken gevaren. Gelukkig kon ik Marco Groenenberg bereiken en dezelfde avond om elf uur stond er een nieuwe op hun boot.

Ross wordt uitgenodigd voor de kippensoep van Mirabel vanmiddag.

Het is druk bij de koffietafel want dat kunnen we wel gebruiken zo vroeg op de ochtend.

We snappen het.

De meating voor vandaag is niet zo spannend, dat wordt morgen serieuzer. We halen toch de waterdichte instructie kist op zodat we het een en ander kunnen oefenen vanmiddag met de telefoon. Het door zenden van de vissen etc.

De middag sessie wil ik toch gebruiken om de administratie te testen.

Mirabel gaat weer terug naar de winkel en ik gaat de boot halen voor de middag sessie mee te doen. Het is voor iedereen ook de organisatie te bekijken of dat alles functioneert voor de wedstrijddagen donder,- vrij,- en zaterdag.

Jammer dat we niets vangen in dat uurtje vissen.

Vandaag op de dinsdag is onze winkel dicht en Henny heeft er wel zin in met dit mooie weer mee te gaan en voor het eerst zit ze te vissen. De WPC organisatie heeft permissie gekregen van Visserij Nederland zodat er geen vergunning nodig is voor de vissende media, sponsors etc. zolang er WPC stikker met wedstrijd nummers op de boten zit. Zo hebben we ook een vrijbrief om deze week met meerdere opgetuigde visklare hengels aan boord te hebben.

Dat is allemaal een stuk beter geregeld als vorig jaar.

Om acht uur is het bere gezellig op Citta Romana en we krijgen een BBQ aangeboden. Na het debacle van vorig jaar is dit een verademing. Dat was echt niet te kanen toen. Het was super aan tafel met fijne kompanen. Met afloop een live muziek en een feestavond.

Eigenlijk zaten we daar prima na te tafelen. Dat vindt ik eigenlijk het leukst. Af en toe nog wat naar binnen werken en doorspoelen met witte of rode wijn. Beetje ouwesexhostessen (hoeren is niet zo netjes hahaha) over natuurlijk vissen maar alles komt over tafel het thuis, familie het leven met de beste Roofvisser naast me van Europa, Luc, Jeremy, Ross, Mario , Mirabel, Andrew, Henny, Larysa, Gary, Ulm, Robin en Christian. Het was weer goed gezelschap. En nadrukkelijk werd er dan dik na elven voor de zoveelste keer gevraagd om naar de feestzaal te verhuizen. Tuurlijk ze wilde alles opruimen en dat natafelen hebben we na een uurtje of wat dan maar afgebroken…

Muziek was prima en ik was gelijk Henny kwijt op de dansvloer. Dan heeft ze het naar de zin dat weet ik. Ik ben niet zo van het dansen maar kan dat goed aanzien. Mee genieten noem ik dat…

De tortelduifjes

Tja en naast me sloeg de vlam weer dik aan. Die is eigenlijk nooit op een laag pitje dus bestel ik maar een biertje en ga ik vragen of Henny al is uit gedanst. Kan ik me gaan voor bereiden op de Wereld Kampioenschap Vissen 2016…

Onze sponsoren voor de WPC.

Reactie’s

Hoi Freek,

Facebook

Annette Collomb heeft gereageerd op je bericht.

Annette Collomb

28 juni om 7:24

Veel succes en veel plezier!! Go get them :-)

Facebook

Norma Claussen heeft gereageerd op je bericht.

Norma Claussen

28 juni om 8:25

Hoi Freej wanneer beginnen de races…

Facebook

Arie Krijgsman heeft gereageerd op je bericht.

Arie Krijgsman

28 juni om 18:14

Doe je best!!!

Facebook

Lesley Luijer heeft gereageerd op je bericht.

Lesley Luijer

28 juni om 18:57

Succes mensen! Laat ze een poepie ruiken!

Facebook

Leo Stoutjesdijk heeft gereageerd op je bericht.

Leo Stoutjesdijk

28 juni om 19:15

Vooral dat poepie dat heeft Freek wel ik huis met al die curry hahahaha

Facebook

Nico van Lopik heeft gereageerd op je bericht.

Nico van Lopik

28 juni om 20:59

Veel succes man

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *