De beste wensen wensen

Ga ‘s middags de tweede dag in het nieuwe jaar iedereen de beste wensen toewensen en strakke lijnen voor het nieuwe jaar. Ben niet de enigste en zoals altijd is het druk met de toewensingen. Iedereen komt wel eventjes langs met of zonder hengel om te luchten na da laatste zware dagen en natuurlijk voor een praatje pot.

Alles wordt besproken en je bent weer helemaal bij met de nieuwtjes uit Hellevoet. De meesten die langs komen hebben zelf helemaal niets met vissen

Tja.

Dat is het mooie van dit stukje landtong. Altijd vol gezelligheid en iedereen gunt nog alles voor een ander. Als er iemand een vis drilt zal gelijk zijn buurman inhalen en het landingsnet pakken.

Als er wat gevangen wordt dan is Leo altijd haantje de eerste

.Onze Arie de slager heeft helemaal niets met vissen maar is er toch bijna elke dag ff na zijn werk om gezellig mee te kletsen of om te netten. Chris sigaar wil wel eventjes een foto maken.

Ochtendzonnetje vanuit het Oosten

Die zie ik niet vaak hoor ik ben meer van de middagploeg

Leo pakt zijn tweede vanavond

De tweede van de middag is ook voor Leo en deze is nog groter dan de vorige.

De haven zit vol met baarsjes

Regelmatig zit er aasvis aan de haak zoveel zit er op dit moment. Er is vreten genoeg dus moielijk om onze vriend Zander te foppen. Die zijn helemaal vol gevreten en zo nu en dan jagen ze de school aasvis naar de kant en de haven in.

Ondergang in het westen, stellendam

Dit maak ik dus vaker mee als het zonnetje ondergaat boven Stellendam. Wat wonen we toch mooi in het delta gebied van Nederland. Het nieuwe jaar is weer begonnen. Iedereen een gezond nieuwjaar en TightLines gewenst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *